2024.05.20.
  • 2024.05.20.
Vitézy főpolgármester-jelölt

Vitézy főpolgármester-jelölt – leadta a szükséges ajánlásokat

By 2024.05.03. 0 272 Views

Vitézy főpolgármester-jelöltPéntek reggel Vitézy Dávid leadta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat a választási irodánál.

„Rengetegen jöttetek a pultokhoz, a szükséges mennyiség közel kétszerese is meglett, köszönöm mindenkinek a támogatást és külön az önkéntesek kitartó munkáját az elmúlt két hétben.” – Írta Vitézy Dávid a Facebook-oldalán. 

Hozzátette: „sok száz lelkes önkéntes támogatóm munkája nélkül nem sikerült volna, hisz minket nem az országos pártok hálózata támogatott, ahogy a többi jelöltet”.

Vitézy Dávid felhívta a figyelmet arra, hogy 38 nap van hátra a június 9-i választásig. Ezért még nagyobb erőkkel dolgoznak tovább, mint eddig. 

A bejegyzése szerint számos fórum, beszélgetés, utcai találkozás van még tervben. Budapest minden szegletébe elmegy találkozni a választókkal Sashalomtól Csepelig, Békásmegyertől Rákoskeresztúrig.

„Június 9-én arról döntünk, hogy továbbra is a Fidesz és a DK által életben tartott, országos pártpolitikai csatatérként működjön a főváros, vagy végre Budapest valódi fejlesztésén dolgozó vezetése legyen a városunknak”. Így fogalmazott Vitézy Dávid. Hangsúlyozta: A szavazás tétje az, hogy létrejöjjön-e a BKK-rendészet, megújuljon-e a Rákóczi út, épüljenek-e megfizethető bérlakások a rozsdaövezetekben, végre jusson-e figyelem a külső kerületek kiemelt közlekedési csomópontjainak rendbe tételére és a közösségi közlekedés fejlesztésére. 

„Ne felejtsd, nemcsak főpolgármester-jelöltként, de listán is kérem június 9-én támogatásod ahhoz, hogy a 101 pontos programom megvalósításához minél nagyobb felhatalmazásunk legyen a következő Fővárosi Közgyűlésben!” – szólított fel Vitézy főpolgármester-jelölt.

(Kiemelt kép forrása: Vitézy Dávid Facebook-oldala)

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

PestBudaiHírek