2024.05.20.
  • 2024.05.20.
Vitézy programja

Vitézy programja – Ivartalanítási program és állatvédelmi központ kialakítása is szerepel benne

By 2024.05.02. 0 61 Views

Vitézy programja – Átfogó ivartalanítási program, egy új állatvédelmi központ kialakítása, éjjel-nappal hívható állatvédelmi járőrszolgálat és legalább két, huszonnégy órában nyitva tartó állatorvosi ügyelet létesítése is szerepel Vitézy Dávid programjában.

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt a 101 pontból álló programjában önálló fejezetben foglalta össze az állatvédelemmel kapcsolatos legfontosabb és legsürgetőbb fővárosi teendőket. Ezekről Instagram-oldalán is posztolt. Ezt közölte Vitézy Dávid sajtóirodája szerdán az MTI-vel.

Vitézy programja Állatbarát Budapest címen tartalmaz állatvédelmi teendőket

Az Állatbarát Budapest program főbb elemei között szerepel: Az állatvédelmi szervezetekkel és a budapesti állatorvosokkal összefogva egy átfogó ivartalanítási program elindítása. Egy új állatvédelmi központ kialakítása, amellyel növelnék a budapesti állatmenhely-kapacitást. Ezenkívül a fővárosban legalább két helyszínen biztosítani kívánnak éjjel-nappali állatorvosi ügyeletet. Ezekben díjmentesen fogadják az ellátásra szoruló talált állatokat. Valamint a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság berkein belül éjjel-nappal hívható állatvédelmi járőrszolgálatot is létesítenének.

„Nekem nagyon fontos lenne, hogy az állatvédelemben Budapest az egész országnak példát tudjon mutatni” – hangsúlyozza a videóban Vitézy Dávid.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

PestBudaiHírek