2024.05.08.
  • 2024.05.08.
Vitézy programja

Vitézy tervei: A „turistabelváros” helyett a körúton túli Budapestet fejlesztené

By 2024.04.25. 0 234 Views

Vitézy tervei – A „turistabelváros” fejlesztése helyett a körúton túli Budapest fejlesztésére van szükség Vitézy Dávid szerint. Az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt megválasztása esetén leállítaná az I. kerületi Clark Ádám tér újbóli átépítését.

„Ha megválasztanak főpolgármesternek, akkor vége van annak, hogy minden beruházás a turistabelvárosba jut.”

– Fogalmazott a Lánchíd budai hídfőjénél csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján Vitézy Dávid, aki szerint nincs az rendben, hogy mind a kormány, mind a fővárosi vezetés a „turistabelvárosban” költi el az összes pénzt.

„Szakítsunk ezzel a gyakorlattal, hiszen a budapestiek háromnegyede a körúton kívül él” – hangoztatta Vitézy Dávid. Azt mondta: ha főpolgármester lesz, le fogják állítani a Clark Ádám tér újbóli fejlesztését és átépítését.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Brenner Koloman, a Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje bejelentette: felfüggeszti főpolgármester-jelölti kampányát. Arra kéri támogatóit, aválasztáson Vitézy Dávidot támogassák.

A jobbikos politikus leszögezte, hogy visszalépése Vitézy Dávidról és a programokról szól. Vitézy tervei támogathatóak. Azt szeretné, hogy ne pártközpontokból irányított szekértáborok adják a főpolgármestert. Hanem egy polgári értékrend szerint működő, a budapesti polgárokért és a közjóért dolgozó városvezető legyen. 

Bár Budapesten Vitézy támogatására buzdít Brenner Koloman, az EP-választáson továbbra is arra kéri támogatóit, hogy Róna Péterre és a Jobbik-Konzervatívok listájára szavazzon. Róna Péter többek között azon dolgozna Brüsszelben, hogy a fővároshoz és más önkormányzatokhoz is eljussanak az uniós források.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

PestBudaiHírek