2024.05.19.
  • 2024.05.19.
Országos Étterem Hét 2024

Országos Étterem Hét 2024: fix áras menüvel készülnek Budapest legfelkapottabb vendéglői

By 2024.04.08. 0 128 Views

Országos Étterem Hét 2024 – A vendégek által legjobbnak ítélt éttermekben ismét lehetőség lesz megkóstolni a közönségkedvenc menüsorokat. Április 15. és 21. között jön az Étterem Hét Extra fix áras menükkel.

A márciusi Étterem Hét végén 4.117 vendég küldte el értékelését a résztvevő éttermekről. Az így kialakult toplista alapján a DiningCity átadta az „Étterem Hét legjobb étterme” díjakat, kizárólag a közönség szavazatait figyelembe véve. Repetázni is lehet: jön az Étterem Hét Extra! A legjobb 22 étteremben 1 hétig újra megkóstolhatjuk a győztes, 3 fogásos menüket. Íme, a részletek:

Országos Étterem Hét 2024: fix áras menük április közepétől

Ahogy írtuk, az Országos Étterem Hét során minden évben kiválasztják a legjobban teljesítő éttermeket, a legjobb konyhát és a legjobb kiszolgálást nyújtó vendéglátóhelyeket. Az étterem három- vagy négyfogásos menüsorai az áprilisi ráadás héten ismét elérhetők lesznek.

A top kategóriában 5.900 forinttól, a prémium kategóriában 7.900 forinttól, az exkluzív kategóriában pedig 9.900 forinttól lehet étkezni szervizdíjjal együtt.

A márciusban megtartott Országos Étterem Héten 190 vendéglátóhely várta különleges menüsorral a közönséget, akik szavazhattak is kedvenceikre. A toplista kialakításakor a DiningCity rendszerében leadott valós asztalfoglalások után érkezett, több mint 4000 szavazatot vették figyelembe a szervezők. A pontszámok súlyozását, összesítését követően a vendégek véleményét tükröző, független éttermi toplista alakult ki. Ebbe a budapesti Costes Downtown étterem, a Gundel Étterem Kávéház, a Tapassio, a The Station, a Manna Lounge & Étterem, a Buda Gourmet Bistro, az Il Pastaio Ristorante, a Fermento pizzéria és az ONO Poke bowl & bar került be.

A vidéki éttermek közül a nyúli Szél Fiai Fogadó és Cellárium, a Fadd-Domboriban üzemelő Donautica étterem-hotel, valamint a tihanyi Apátsági Rege Cukrászda lett a legkedveltebb. A legjobb konyha különdíját az ARZ libanoni étterem, a Macesz Bistro, a BOATanic terrace & bar, a Promontor Kertvendéglő és a Maison Bistro kapta, a legjobb kiszolgálás különdíját pedig az Incognito Kitchen & Bar, a Vadrózsa étterem, a szigetmonostori Rosinante étterem, az Urbán Betyár étterem és a Dabas Deli Bistro személyzetének ítélte a közönség.

Az exkluzív rendezvényre kizárólag online lehet asztalt foglalni hétfőtől a etteremhet.hu oldalon.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

PestBudaiHírek