2024.05.19.
  • 2024.05.19.
Káposztásmegyer és Megyer közötti közlekedés

Hogyan javítható a Káposztásmegyer és Megyer közötti közlekedés? Szólj bele!

By 2024.04.03. 0 94 Views

Ma éjfélig várja a BKK észrevételeinket a Káposztásmegyer és Megyer közötti közlekedés fejlesztésével kapcsolatban. A cél a két városrész közötti kapcsolat javítása: a fejlesztés után átszállás nélkül lesznek elérhetők a fontosabb csomópontok, iskolák, boltok, és Káposztásmegyer belső közlekedését is javítanák. Hozzáfűznél valamit? Oszd meg a BKK-val!

Káposztásmegyer és Megyer közötti közlekedés: ma zárul a társadalmi egyeztetés

Az utóbbi időben több jelentős, a közösségi közlekedést befolyásoló változás történt Újpesten, és a lakosság is jelezte, hogy szükség lenne finomítani a járatok menetrendjén, útvonalán. A BKK szerint a következőkön kellene változtatni:

  • Káposztásmegyer I. és Megyer nem rendelkezik közvetlen kapcsolattal
  • Az Auchan áruház kiszolgálása változik, amely Káposztásmegyer belső közlekedését is befolyásolja
  • Bezárt üzemek a Váci út mentén (a 196-os busz Váci úti szakaszán jelentősen csökkent az utasforgalom)

A BKK vizsgálata alapján két eltérő hálózati kialakítás is alkalmas lehet arra, hogy orvosolják a problémákat. Az egyik verzió, hogy  a 147-es busz meghosszabbított és módosított útvonalon, Újpest-központ M és Káposztásmegyer, Szilas-patak között közlekedne. A másik változat szerint a 196-os autóbusz Újpesten új és meghosszabbított útvonalon: Újpalota, Szentmihályi út és Káposztásmegyer, Szilas-patak között közlekedne.

Mit gondolsz, melyik legyen? Vagy inkább maradjon minden a régiben? Ma éjfélig még megoszthatod a társasággal észrevételeidet, véleményedet itt.

(Kiemelt kép: MTI/Varga György)

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

PestBudaiHírek