2024.05.19.
  • 2024.05.19.
dunakanyar napijegy

Útvonaltervezés: A BudapestGo már azt is tudja, hol járnak a fővárost érintő vonatok és a volánbuszok

By 2024.04.30. 0 70 Views

Könnyebb lesz az útvonaltervezés! Április végétől a BudapestGO felhasználói már valós időben, a járatok teljes vonalán nyomon követhetik, hogy hol jár az a Budapestet is érintő MÁV-vonat vagy VOLÁNBUSZ, amellyel utazni szeretnének – közölte a BKK.

Az új fejlesztésnek köszönhetően járatokra vonatkozó információk már nemcsak az agglomerációban, hanem a teljes országban elérhetők.

Útvonaltervezés a BudapestGo-val: mi változott?

Könnyebb lesz az utasoknak. Például Szeged vagy Debrecen vasútállomásról is valós időben lehet megtervezni az utazást bármelyik budapesti vagy agglomerációs helyszínre, illetve a visszaútra is. Ez azt jelenti, hogy

ha nem a menetrendben rögzített időben érkezik egy járat, azt a BudapestGO azonnal figyelembe veszi, és rögtön az előnyösebb útitervet javasolja a felhasználóknak.

Tavaly január óta már a VOLÁNBUSZ 300 és 899 közötti járatszámmal rendelkező regionális autóbuszai is követhetők a BudapestGO-ban. Most ezek egészülnek ki 29 további távolsági járat valós idejű információival.

A felhasználók elégedettek és egyre többen vannak

A BudapestGO hónapról hónapra egyre népszerűbb a fővárosban és az agglomerációban közlekedők körében egyaránt. Az alkalmazás területi lefedettsége, így az abban elérhető helyszínek listája februárban 192 agglomerációs településsel bővült. (Így már háztól házig megtervezhetjük az utazást). Az alkalmazást aktívan használók száma átlagban havi 1,2 millió, összesen pedig már 2 millióan regisztráltak, és több mint 4,8 millióan töltötték le az applikációt. A BudapestGO-ban havonta 4 millió, a bevezetése óta pedig összesen 76 millió útvonalat terveztek a közösségi közlekedők.

A legfrissebb fejlesztések eléréséhez a telefon beállítások menüjében az automatikus frissítést kell kiválasztani, így azonnal elérhetővé válnak a BudapestGO-val kapcsolatos újdonságok.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

PestBudaiHírek